Cestování Nový Zéland

Objevte ta nejkrásnější místa Nového Zélandu prostřednictvím zájezdů šitých na míru. Cestování Nový Zéland bude jedním z nezapomenutelných zážitků vašeho života. Připravte se na ohromující přírodní scenerie, krásnou a malebnou krajinu a křišťálově čisté moře.

Cestování Nový Zéland je nejlepší podniknout v komfortním autě, které vám umožní navštívit skrytá místa a objevit úžasný přírodní svět. S naším zájezdem získáte profesionálního řidiče, který ví, kam jet. Pojďte se s námi podívat na některé z highlightů těchto dvou úžasných ostrovů.

 

Cestování Nový Zéland: severní ostrov

Na severním ostrově si můžete vyjít na sopku v rámci celodenní túry po národním parku Tongariro. Je považována za nejkrásnější na Novém Zélandu a mnozí ji označují jako jednu z nejpůsobivějších turistických tras z celého světa. Majestátní kráter, unikátní výhledy na tyrkysově modrá sopečná jezírka, všudypřítomný odér ze síry. Tady vám dojde, jaká ohromná síla dřímá pod zemí.

Další destinací, kterou byste v rámci zájezdu cestování Nový Zéland neměli minout, představuje oblast Rotorua, která je proslavená geotermálními prameny. Nechte se hýčkat ve zdraví prospěšných teplých vodách řek a jezírek a navštivte stále bublající oblasti v okolí.

Na severním ostrově se nachází hlavní město Nové Zélandu Wellington. Cestování Nový Zéland by bylo neúplné, kdybyste nenavštívili toto moderní město, jehož dominantou je lanovka vedoucí na kopec k botanické zahradě. V centru můžete obdivovat historické budovy, moderní butiky i galerie světové úrovně.

 

Cestování Nový Zéland: jižní ostrov

Trajektem z hlavního města se dostanete na jižní ostrov, kde na vás čeká dobrodružství v podobě nádherných fjordů, ledovců i překrásných pláží.

Nejmenší národní park země představuje Abel Tasman, který nejdete na severu jižního ostrova poblíž města Motueka. Připravte se na úžasnou túru podél úchvatného pobřeží, které korunuje několik nádherných skrytých pláží s jemným zlatým pískem. Na tak čisté a příjemně teplé moře jako tady, jen tak při svém putování nenarazíte.

Cestování Nový Zéland vás nenechá ani chvíli na pochybách, že se nacházíte na jednom z nejkrásnějších míst planety. Přesvědčí vás o tom například dech beroucí nádhera fjordu Milford Sound na jihozápadě ostrova, který náleží do národního parku Fiordland. Nechte se unášet na lodi krásou tohoto prostředí a každičký detail si pořádně vryjte do paměti.

Protože zájezdy na Nový Zéland nebudete pravděpodobně podnikat každý rok, využijte na maximum všech příležitostí, které se vám po cestě naskytnou. Cestování Nový Zéland, to je dobrodružství, poznání a načerpání nové životní energie!

1 - nejméně, 5 - nejvíce

×
×
×